Арганізацыя харчавання навучэнцаў

Харчаванне навучэнцаў у каледжы арганізавана ў памяшканні буфета, які размешчаны ў навучальным корпусе. У буфеце ёсць 30 пасадачных месцаў.

Гарачае харчаванне ажыццяўляецца з дапамогай прывозу гатовай прадукцыі, арганізуецца па меню свабоднага выбару з выкарыстаннем аднаразовага посуду. Навучэнцы сілкуюцца за кошт уласных сродкаў.

Кантроль за арганізацыяй харчавання ў каледжы ажыццяўляецца грамадскай радай па харчаванні, створанай на падставе загада дырэктара.

Памяшканне буфета аформлена эстэтычна, матэрыяльна-тэхнічная база адпавядае патрабаванням.

Для падрыхтоўкі ежы навучэнцамі, якія пражываюць у інтэрнатах каледжа абсталяваны кухні, ёсць электрычныя пліты.

У каледжы праводзіцца праца па павышэнні ўзроўню інфармаванасці навучэнцаў у галіне здаровага харчавання: цыкл гутарак «Азбука харчавання», куратарскі гадзіннік «Рэжым правільнага харчавання і яго значэнне для маладога арганізма», «Спрабуй выдатна», на інфармацыйных стэндах размешчаны матэрыялы аб здаровым. харчаванні.


        


 Ku1y-fov-Or-M 


JoomShaper